In de media

 

Woensdag 7 oktober 2009.

JWDdesign te Beuningen winnaar prijsvraag Hallo! Kamer van Koophandel.

Met 21,4% van alle stemmen heeft de ervaring van Jeanette Dammer, eigenaar van JWDdesign te Beuningen, "Website als succesformule", de prijsvraag van Hallo! KvK gewonnen.

Prijsvraag Hallo!

Wat was voor jou het meest leerzame moment bij het ondernemen? Welke gebeurtenis was voor jouw bedrijf het meest belangrijk? Heb jij een interessante ervaring waar je veel van geleerd hebt en die je graag wilt delen met andere ondernemers?

Website als succesformule.

Een leerzaam moment en tevens een gebeurtenis, die voor mijn bedrijf belangrijk is, is de publicatie van een gezamenlijk onderzoek van de Vrije Universiteit, de Universiteit van Amsterdam en Free Record Shop. Uit dit onderzoek bleek, dat kenmerken van de traditionele winkels door klanten gebruikt worden om een inschatting te maken van de online webshop. Opvallend genoeg is hierbij sprake van een 1-op-1 relatie. Zo werken de dienstverlening, het assortiment en de atmosfeer van de traditionele winkels door op de indrukken, die men respectievelijk van de dienstverlening, het assortiment en de atmosfeer van de online webshop heeft.

De resultaten van dit onderzoek afzet tegen de resultaten van het onderzoek van Ernst en Young van vorig jaar, waarin ze concludeerden dat 25% van de bedrijven over een nutteloze website beschikt. De ondernemers klagen over het lage begrip, dat webbouwers voor hen heeft. Ze zijn dan ook vaak ontevreden over hun eigen website. Overigens geven de ondernemers wel aan, dat een website een belangrijke rol inneemt voor hun naamsbekendheid, marketting en verkoop, maar niet bereid zijn om daarin te investeren. Dit geeft eens te meer aan, dat het realiseren van een website voor ondernemers meer is dan "even snel een website op het internet knallen".

Mijn les en ervaring, die ik wil delen met de andere ondernemers; als je overweegt te beginnen met een website, doe dit dan als onderdeel van je marketingplan. Zoek naar een professionele webdesigner, die niet alleen websites kan bouwen, maar jou ook kan ondersteunen bij het virtueel realiseren van de juiste sfeer. Een aantrekkelijke, aansprekende vormgeving is een belangrijk uitgangspunt bij het maken van een website c.q. webshop. Afgestemd op je doelgroep en passend bij je bedrijf. Balans tussen tekst en beeld, techniek en vormgeving is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een website c.q. webshop en daarmee voor het succes van je bedrijf.

Bron.

 
|   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |

Copyright © 2007-2010 JWDdesign.com