Extra's

De navolgende onderwerpen kunt u bij extra's vinden:

Auteursrecht en internet.

Als u een website laat maken, krijgt u niet automatisch de auteursrechten hiervan. Deze moeten schriftelijk worden overgedragen, met een akte van overdracht. Als dit niet gebeurt, dan is het bijvoorbeeld niet toegestaan om zomaar veranderingen aan te brengen op de website. Het gebruiksrecht van een website wordt ook een licentie genoemd. De toestemming van de rechthebbende om onderdelen te wijzigen, kan onderdeel van de licentie zijn.

Om plaatjes, foto's of logo's over te nemen van websites, moet er toestemming zijn van de eigenaar van de website. Het is toegestaan links te maken naar andere websites. Vaak is het niet toegestaan een collectie links over te nemen van een andere website. Hierop kan het auteursrecht (of databankrecht) rusten. Vraag dus toestemming aan de rechthebbende.

Webstandaarden en Webdesign.

Webstandaarden zijn richtlijnen voor het programmeren van websites. Deze richtlijnen zijn opgesteld door het World Wide Web Consortium (W3C) een internationale organisatie. JWDdesign ontwikkelt haar websites volgens de webstandaarden van het World Wide Web Consortium (W3C). Deze standaarden staan garant voor correcte weergave en functioneren van een website in de browsers van nu en in de toekomst.

De voordelen van webstandaarden voor uw website!

 • Uw website is klaar voor de toekomst.
  Webstandaarden staan garant voor een correcte weergave en functioneren van een website in de browsers van nu en in de toekomst.
 • Uw website is beter vindbaar.
  Doordat de content (inhoud) gescheiden is van de opmaak, kunnen zoekmachines de pagina's beter indexeren. Hierdoor krijgt uw website een betere positie in de zoekmachines.
 • Uw website laadt sneller.
  XHTML en CSS leveren kleinere bestanden en zorgen voor snellere weergave van uw website, hierdoor bespaart u kosten voor dataverkeer.
 • Uw website is toegankelijker.
  Webstandaarden maken een website toegankelijker, of er nu gebruik wordt gemaakt van een tekstbrowser, een braillebrowser, een spraakbrowser, een GSM of PDA de content is altijd bereikbaar.
 • Uw website is makkelijker aan te passen.
  Aanpassingen aan de content en de opmaak van uw website is makkelijker, minder tijdrovend en dus kosten besparend. Zelfs een geheel nieuw design is gemakkelijk te realiseren.

Uw site als antirecessivum?

Waarom?
Met de huidige recessie is de verwachting dat de traditionele reclamecampagnes zullen afnemen. Door de kredietcrisis zullen omzetten bij adverteerders gaan dalen. Om dat te keren zal er toch geadverteerd moeten worden. Tevens is de constatering, dat steeds verder een deel van de bestedingen van consumenten - jagend op de goedkoopste aanbieding - verschuift naar internet. Ook als adverteerder zoekt u naar goedkopere en efficiŽntere advertentiemogelijkheden. Het alternatief voor de traditionele reclames, via dag- en/of weekbladen, is de online-reclame via het internet. Traditionele media als print, radio en tv krijgen forse klappen en internet zal verder in populariteit toenemen als advertentiemedium.

Daarom!
Als adverteerder kunt u via de nieuwe media, het internet, gerichter communiceren en resultaten zijn direct zichtbaar en meetbaar. Consumenten vertonen bewuster koopgedrag en hebben meer en meer behoefte aan vergelijken en transparantie. Op die momenten moet u als marketeer aanwezig zijn. Als bedrijf is voor u de duurzaamheid en het behoud van klanten belangrijk en het op korte termijn creŽren van nieuwe contacten. De leverancier-klantrelaties worden minder vrijblijvend. Het worden veel meer op prestatie gebaseerde partnerships. Een snelle, betrouwbare levering van een hoogwaardig product.
JWDdesign is als professioneel webdesignbureau, in staat om u daarbij te helpen!

 
|   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |

Copyright © 2007-2010 JWDdesign.com