Diensten

De diensten van JWDdesign zijn geschikt voor zowel bedrijven, organisaties en instellingen als particulieren. JWDdesign biedt u diverse internet oplossingen aan. Van standaard producten tot maatwerk. Uw wensen zijn hierin bepalend voor de keuze van een oplossing.

Webdesign.
Voor veel bedrijven, organisaties en instellingen is een website de voornaamste communicatievorm van hun activiteiten op het internet. Het hebben van een website is voor organisaties bijna een vanzelfsprekendheid geworden. Uw klanten en relaties verwachten uw bedrijf ook online te kunnen vinden. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites richt JWDdesign zich op zowel bedrijven, organisaties, instellingen als particulieren. Door gebruik te maken van de laatste technieken, levert JWDdesign webdesign op maat. U kunt bij JWDdesign terecht voor zowel éénvoudige als complexe websites.

Online visitekaartje.
Het kan zijn dat u nog niet toe bent aan een volledig ingerichte website. Dan is het wellicht een goed idee om een mini-website van 2 pagina's te nemen. Bezoekers van uw domeinnaam zien dan een visitekaartje, met uw logo en contactgegevens. Ze kunnen u dan bellen of mailen of het contactformulier op de 2e pagina gebruiken om u een mailtje te sturen. U kunt bij JWDdesign terecht voor zowel een eenvoudige mini-website als een op maat gemaakte mini-website.

Vakfotografie.
Wanneer u niet beschikt over (voldoende) fotografisch materiaal voor uw website, kan JWDdesign u daarbij van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan productfotografie, foto's van uw bedrijf, van uzelf of misschien wilt u sfeerfoto's voor in uw website. JWDdesign kan zorgdragen voor professionele fotografie.

Redesign.
JWDdesign kan uw bestaande website aanpassen aan uw nieuwe wensen en eisen. Van het beperkt aanpassen van uw bestaande website tot het volledig opnieuw ontwerpen ervan.

Website-analyse.
JWDdesign analyseert de concurrentie, bekijkt uw website en geeft verbetervoorstellen en voorbeelden op maat. Dit alles wordt vastgelegd in een helder en op maat geschreven adviesrapport met verbeterpunten, specifieke voorbeelden en technische informatie voor en over uw bestaande website.

Onderhoud.
JWDdesign kan uw website voor u onderhouden. Dit kan variëren van het aanpassen van de content (tekst en/of afbeeldingen) tot het realiseren van totale website updates.

Zoekmachine-optimalisatie.
Zoekmachines spelen een belangrijke rol in het genereren van verkeer naar websites. Door de omvang van het internet stellen ze gebruikers in staat om snel en efficiënt informatie te vinden. Vanwege het belang van zoekmachines is het belangrijk om goed vindbaar te zijn. Als je website hoger scoort in de resultaten dan je directe concurrent, kan dit direct extra klanten opleveren. JWDdesign helpt bedrijven bij het verbeteren van hun zichtbaarheid op het internet.

Registratie domeinnaam.
Elke presentatie op het internet begint met de registratie van een domeinnaam. JWDdesign kan zorgen voor registratie van uw domeinnaam.

Domeinnaam-check.

Vul hier de naam in die u wilt controleren:

www.

Hosting.
JWDdesign werkt samen met een gerenommeerde en betrouwbare hostingprovider. Via deze hostingprovider kan JWDdesign ervoor zorgen, dat uw website voor de wereld wordt ontsloten.

 
|   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |

Copyright © 2007-2010 JWDdesign.com